Loop eens binnen bij de Buurtkamer

01-08-2023

De Buurtkamer is per 1 april gestart als een ontmoetingsplek in de wijk. De Buurtkamer is bedoeld voor iedereen, maar vooral voor mensen die misschien (te) weinig contacten hebben, moeilijk het huis uitkomen maar wel graag andere mensen willen ontmoeten om een praatje te maken of samen iets te ondernemen.

Wil je een praatje maken, leuke dingen doen, een kop koffie drinken of ervaringen uitwisselen dan kun je vrijblijvend in de Buurtkamer terecht.
Waarvoor je komt maakt eigenlijk niet zoveel uit. De ontmoetingsplek in Buurthuis Sint Joris is er zoals de naam al zegt om elkaar te ontmoeten. Tref mensen met dezelfde of net met nieuwe interesses, met leuke hobby’s of interessante onderwerpen om over te praten.

Ont-moeten: letterlijk niets moet
In een leuke, gezellige sfeer maken we samen het programma: is er tijd voor een spelletje of potje kaarten, wil je iets creatiefs doen, lekker zitten vertellen bij een kopje koffie, wil je samen met anderen koken of maak je liever met iemand een wandeling? We doen het of we gaan het regelen.

Nieuwsgierig geworden? Loop een keertje binnen en drink een kopje koffie en we vertellen je wat je weten wilt. Breng gerust een buur of kennis mee, want hoe meer zielen hoe meer vreugd. Samen maken we van de Buurtkamer een plek waar je graag komt.

Misschien wil je wel een bijdrage leveren als gastheer/gastvrouw of wil je leuke activiteiten delen met bezoekers, dan ben je ook hartstikke welkom.

De Buurtkamer is geopend elke maandag-, woensdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur.

Ga terug