Hoe werkt de website?

Centrale punt van de website is het kopje Vacaturebank. Dat is het marktplein waar vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligers en organisaties, van particulieren en bedrijven elkaar ontmoeten.

Daar wordt gezocht en hopelijk gevonden:

  • Organisaties op zoek naar vrijwilligers
  • Vrijwilligers op zoek naar een vrijwilligersplek
  • Aanbieders en zoekers van cursussen of trainingen voor vrijwilligers
  • Bedrijven die spullen, ruimte of materiaal of kennis beschikbaar willen stellen
  • Verenigingen op zoek naar opslagruimte, meubilair of professionele ondersteuning
  • Etc. etc.

Na eenmalige registratie kunt u zelf uw vacatures, vragen en aanbod plaatsen en beheren. U heeft rechtstreeks contact met de “andere partij”.

Bekijkt u het aanbod van vacatures, meldt u aan als vrijwilliger of kijk welke spullen er gezocht of aangeboden worden en wie weet zit dat wat u zoekt er wel bij.
Vindt u niet wat u zoekt? Stel uw vraag dan via contact aan de medewerkers van het Steunpunt Vrijwilligers Echt-Susteren en zij helpen u verder.

 

Verder vindt u op de website in het kort alle mogelijke informatie die van belang is voorafgaand of tijdens vrijwilligerswerk, veelal met een verwijzing naar waar u meer informatie kunt vinden. Doe er uw voordeel mee.

 

Tenslotte: mist u informatie of heeft u suggesties ter verbetering of aanpassing van de website, laat het ons weten. Ons streven is om samen met u een bruikbare en toegankelijke website te maken, maar vooral om organisaties en vrijwilligers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.