Vele vragen rondom vrijwilligerswerk

Voor vrijwillige inzet krijg je over het algemeen niet betaald, maar dat wil niet zeggen dat het je niets oplevert.

Integendeel: vrijwilligerswerk kan je veel brengen op het gebied van bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling, vaardigheden, voldoening.
Op die manier kan het bijdragen aan de realisatie van je persoonlijke doelen, je omgeving en aan jouw maatschappelijke betrokkenheid.

 

Steunpunt Vrijwilligerswerk Echt-Susteren

Het Steunpunt Vrijwilligers adviseert en ondersteunt vrijwilligers en bemiddelt tussen vraag en aanbod in gemeente Echt-Susteren. Wij richten ons op mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk én op organisaties die op zoek zijn naar extra handjes.

Op deze website staan actuele vacatures in Echt-Susteren en omgeving. Ook kunt u kosteloos vacatures plaatsen. Wilt u meer informatie over verzekeringen of de wetten en regels voor vrijwilligerswerk? Op deze website leest u er alles over.

LET OP: De door u op deze website ingevulde gegevens worden per mail rechtstreeks verzonden naar onze database en daar opgeslagen. De gegevens ingevuld bij de vacatures worden doorgezonden naar de organisatie en naar Steunpunt Vrijwilligers Echt-Susteren.

Steunpunt Vrijwilligers Echt-Susteren gaat uiterst zorgzaam met uw gegevens om conform de AVG wet.
Indien u uw gegevens wilt laten verwijderen of eventuele informatie wilt, kunt u het contactformulier invullen met uw wens, wij zullen dit ook aan de betreffende organisatie laten weten.

Lees meer