Klaar om een klusje te klaren? Meld je aan bij NLdoet

Op 13 en 14 maart 2020 is er weer de grootste vrijwilligersactie van ons land: NLdoet. Elke maatschappelijke organisatie kent het wel: klussen en activiteiten die belangrijk zijn maar waar de mankracht voor ontbreekt. Voor dat soort klussen organiseert het Oranje Fonds ook dit jaar weer de grootscheepse tweedaagse vrijwilligersactie.

Wat blijft er bij u liggen of waar komt uw organisatie niet aan toe: Het opknappen van het gebouw, de moestuin lente klaar maken een leuke activiteit doen met de bewoners? Misschien is het wel een optie om de klus te melden bij het Oranje Fonds en er op die manier vrijwilligers voor te werven. Je klus wordt geklaard, je legt nieuwe contacten, er wordt extra werk verzet en wie weet blijven er wel vrijwilligers 'hangen' .

Meld je klus aan en vraag een financiële bijdrage aan voor bijvoorbeeld materialen, catering of hulpmiddelen. Organisaties kunnen tot 1 februari maximaal 350 euro aanvragen. Doe het snel want op=op. Op NLdoet.nl lees je de voorwaarden en vind je een aanvraagformulier. Iedere organisatie ontvangt dan begin maart hetNLdoet promotiepakket. In februari is er ook landelijke aandacht voor de actie van 2020.