Doe jij mee aan de Nationale Vrijwilligersprijzen 2023??

10-01-2023

Hey vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie, Wat grijpt jou aan in jouw vrijwilligerswerk, waar krijg je kippenvel van? Inspireer anderen en maak kans op 1 van de 86 prijzen! Met deze mail dagen we je uit mee te doen met de Nationale Vrijwilligersprijzen. Vertel ons en de wereld in een vlog wat jullie zo raakt in jullie vrijwilligerswerk en maak kans op diverse prijzen.

Wat kun je winnen? 
Je maakt kans op de hoofdprijs van 15.000 euro, een prijs van 2.000 euro voor de nummers 2 tot en met 6 of een prijs van 750 euro als je tot één van de 80 (!) favorieten van de selectiecommissie behoort. Samen met presentator Bas Westerweel en filmer Ramon Masius nemen we met de nummers 1 tot en met zes een professioneel videoportret op over jullie vrijwilligerswerk.   

Hoe doe je mee? 
Maak een korte vlog van maximaal 1 minuut over jullie vrijwilligerswerk.Vertel wat jullie aangrijpt in jullie vrijwilligerswerk. Wat maakt wat jullie doen zo mooi? Waar krijg jij kippenvel van? Op onze website kun je het format voor de vlog downloaden. 

Je doet het voor heel Nederland! 
Naast dat je kans maakt op prijzen of een mooi videoportret, inspireer je duizenden anderen om ook vrijwilligerswerk te gaan doen. Je kunt je vlog ook gebruiken op je eigen website en je social media kanalen. Goede kans dat je er ook nog nieuwe vrijwilligers mee krijgt!  

Meer informatie 
Je vindt alle informatie op www.vrijwilligersprijzen.nl. Tot en met 28 februari kun je je vlog insturen. Meedoen was nog nooit zo simpel, zo kun je je ook aanmelden via Whatsapp. 

Met vriendelijke groet van het Team Vrijwilligersprijzen

Ga terug